Färdiglagat och serverat

Det här är en enkel “wok”-liknande rätt som bärs upp av rätt buljong, förslagsvis från vietnamesiska köttbullar.

Ingredienser


  • Ris
  • 200 g Halloumi
  • 1 grön paprika
  • 1 habanero
  • ca 4 dl buljong från vietnamesiska köttbullar
  • Potatismjöl
  • 150 g hård tofu
  • Soya
  • Fisksås
  • 200 g frysta haricots verts

Recept


Sätt på ris.

Skär upp halloumi i kuber och stek i olja tills de har lite färg.

Skär upp paprika i små bitar och stek med hallouin.

Skär upp habanero och ha i.

Häll ner buljong från vietnamesiska köttbullar.

Ha i potatismjöl tills önskad konsistens uppnås.

Skär upp tofu i kuber och ha i.

Smaka av med lite soya och fisksås.

Ha i haricots verts och låt dem tina i såsen.