Såsig wok med ris
Det här är en enkel “wok”-liknande rätt som bärs upp av rätt buljong, förslagsvis från vietnamesiska köttbullar.
Ingredienser
- Ris
- 200 g Halloumi
- 1 grön paprika
- 1 habanero
- ca 4 dl buljong från vietnamesiska köttbullar
- Potatismjöl
- 150 g hård tofu
- Soya
- Fisksås
- 200 g frysta haricots verts
Recept
Sätt på ris.
Skär upp halloumi i kuber och stek i olja tills de har lite färg.
Skär upp paprika i små bitar och stek med hallouin.
Skär upp habanero och ha i.
Häll ner buljong från vietnamesiska köttbullar.
Ha i potatismjöl tills önskad konsistens uppnås.
Skär upp tofu i kuber och ha i.
Smaka av med lite soya och fisksås.
Ha i haricots verts och låt dem tina i såsen.